MOTIVÁCIÓS NAPTÁR

SIKERRE VÁGYÓ VÁLLALKOZÓKNAK

  • ► Ha te osztod be az idődet, akkor a világ igazodik hozzád, különben te fogsz a világhoz igazodni.
  • ► A hagyományos határidőnaplók csupán a napjaid vezetését segítik és teli vannak csupa haszontalan információkkal.
  • ► Ebben a naptárban rengeteg hasznos, motiváló információt találsz.
  • ► Segít átlátni az évedet és megtervezni a negyedéveket, a hónapokat és a heteket.
  • ► A titkos tanításokkal pedig minden hónapban új tudást kapsz.
  • ► Ha tudod, hogy mi a célod, ha tudod, hogyan fogsz oda eljutni, akkor fontos, hogy minden lépést kézben tarts és uralj.
  • ► A cél eléréséhez szükséged van motivációra, tudásra és egy eszközre, aminek a segítségével ütemezni tudod a haladásodat.

Ha tetszett, like-old és oszd meg másokkal:

Vélemények

"Hát nem gyönyörű!?! Sőt vettem egyet a feleségemnek is, és mikor megkapta ezt mondta – de jó, pont akartam valami ilyet, ami a táskámba belefér, így nálam lehet mindig és így nem felejtek majd el semmit! "

Gólik János, cégvezető,
consulis.hu

"Azért rendeltem a naptárat, mert biztos voltam benne, hogy úgy van összeállítva, hogy a Nálad tanultakat tudom benne alkalmazni. Szerintem a jövőben is meg fogom rendelni. :)"

Gyökös Réka, magán nyelvtanár,
rekanemetmagyar.hupont.hu

4 funkció

Haladási napló

Ez a funkció segít nyomon követni a vállalkozásod teljesítményét egy helyen. Fogd fel úgy, mint egy haladási naplót. Használatával könnyebben tudsz tervezni rövidebb időszakokat, rajta tudod magadat tartani az úton.

Tanítások

Ebben a naptárban 12 tanítás található, melyek kellő tudást adnak ahhoz, hogy a vállalkozásodat a megfelelő irányba tudd vinni.

Motivációs idézetek, gondolatok

Két hosszabb gondolatsor és hétről hétre egy-egy idézet segít, hogy pozitív gondolatokkal legyen tele az elméd egész évben.

Titkos tartalom

Minden hónapban lesz egy titkos tartalom, ami csak abban az adott hónapban lesz elérhető, így ha elfelejtetted megnézni, akkor lemaradsz róla. Az elrejtett linken tudsz ezekhez hozzájutni.

A naptárban az alábbi témákról olvashatsz

A KÖNNYŰ többé NEM opció

Sokkal fontosabb, hogy kivé válsz, mint maga az álom. A legmélyebb félelmünk nem az, hogy alkalmatlanok vagyunk. A legmélyebb félelmünk, hogy mérhetetlenül erősek. Inspirációs írás januárban, hogy igazi lendületet kapj egész évre és áttörd az üvegplafonokat.

3 szuper módszer, hogy zseniális címsoraid legyenek

Ha nem jó a cím, nem kattintanak, nem nyitják meg az emailt és elmarad az az eredmény, amit szeretnél. Ismerj meg három nagyon egyszerű és hatékony megoldást, amivel pár perc alatt te is fel tudod javítani a címsoraidat!

3 szintű email kommunikáció

Különböztesd meg a kommunikációdat az alapján, hogy az ügyfeleket, érdeklődőket milyen kapcsolati fázisban vannak. Ne terheld az újakat olyan információkkal, amik még nem érdekesek számukra és ne terheld azokat a szegmenseket, amik nem érdeklődnek az adott kampányodra.

Tévhitek a könyvírással kapcsolatban

Tudtad, hogy...? 2018 a könyvírás éve lesz! Pető Bence írása arról, hogy miért fontos a könyvírás, és milyen kifogásokkal beszélik le magukat erről az eszközről a vállalkozók.

Marketing=hatalom avagy mire képes a szövegírás

"A marketing és a média minden rossznak az okozója. Szerintem meg mi emberek vagyunk a felelősek mindenért, ami történik velünk. Én nem csak felvállalom, de büszke is vagyok arra, hogy a marketing mozgatja a világot." - Németh Szabolcs szövegírő gondolatai a marketing erejéről.

Örökzöld HR alapok

A megfelelő munkatársak megtalálása, megtartása és motiválása örök kihívás a vállalkozók számára. Ebben az írásban 2 olyan alap HR tanácsot találsz, amit ha szem előtt tartasz, akkor könnyebbé válik számodra a munkatársak témája.

Árazás alapjai

Elgondolkoztál már azon, hogy vajon hogyan állapítják meg az egyes vállalkozók, mit milyen áron adjanak el? Vajon miért annyiba kerül egy autó? Vagy éppen egy múzeumi belépő? Vagy egy gyártósor? Rengeteg megközelítés létezik. 2 egyszerű kérdéssel egy új alapra tudod helyezni az áraidat.

7 alap bevételi típus

Taxi vagy Über, coworking iroda vagy hagyományos iroda, AirBnB vagy hotel. Gyakran ugyanazt adják, mégis másként fizetünk értük. A vállalkozásod bevételtermelő képessége nem csak azon múlik, hogy milyen jó a marketinged, vagy milyen termékeket értékesítesz, vagy milyen jól végzed a szolgáltatást, hanem azon is, hogy milyen formában értékesíted azt.

A munkavállalók védelmének titkai

Az egyik legfontosabb kincs a vállalkozásokban a munkaerő. Ma már egyre nehezebb megtalálni és megtartani a jó munkaerőt. Egy munkatárs megsérülése, lebetegedése nem csak szomorú dolog, de óriási érvágás tud lenni egy vállalkozás számára. Éppen ezért érdemes mindent megtenni azért, hogy munkatársaink a lehető legjobb körülmények között végezzék munkájukat. - Papp Árpád munkavédelmi szakértő írása

A legendás ügyfélélmény alapjai

Az igazi élményt meg lehet komponálni. Berka László szakértő megmutatja, hogy mi a közös szempont a sikeres ügyfélélmény kialakításában.

A rendezvényszervezés 0. lépése

A rendezvényszervezés mára már külön szakterületté nőtte ki magát, független ügynökségek, irodák, melyek az őket megkereső megrendelők érdekeit képviselve hoznak létre üzleti és privát eseményeket, rendezvényeket. Egy sikeresen megszervezett esemény egy cég, egy termék vagy egyes személyek népszerűségét és jó hírnevét nagyban növelheti. Mi a 0. lépés ezen a területen? - Báthory Ildikó rendezvényszervező írása.

A szeretet csodája

Egy büszke ifjú és egy idős férfi megható története a tökéletes szívről. Aki szeretetet ad, az kockáztat. Mégis a végén azt lehet mondani, hogy megérte. Motivációs írás a megtapasztalható boldogságról.

Rendeld meg most, hogy minél hamarabb el tudd kezdeni használni!

Kérek egyet!

Neked való ez a naptár, ha

olyan vállalkozó vagy, akinek fontos, hogy a hétköznapokban fókuszált maradjon

arra vágysz, hogy egész évben motivációt kapj

szeretsz hagyományos módon papírra jegyzetelni

egy helyen akarod látni a vállalkozásodban szükséges teendőket és eredményeket

Hasznos eszköz
munkatársaidnak, üzletfeleidnek, partnereidnek.
Rendeld meg nekik is!

Megrendelem most!

Töltsd le az első 12 oldalt ingyen

Legyen neked is ilyen naptárad!

Közel 100 oldalas A5 méretű fémspirálos naptár.

Bónuszok

Bónusz #1: Ingyenes kiszállítás

Rendelj az ország bármely pontjára bármennyit, nem kell fizess a szállításért.

Bónusz #2: Árgarantáló bón az ÉVTERVEZŐ2019 workshopra


Ez a bón garantálja, hogy számodra az ÉVTERVEZŐ2019 workshop belépőjegye maximum 10.000 Ft-ba fog kerülni.
Előfordulhat, hogy a kampány elején ennél kedvezőbb ár is elérhető, akkor válaszd azt.

A kitaláló

Sánta Csaba vagyok, vállalkozásfejlesztő. Évek óta segítem a magyar kisvállalkozókat abban, hogy tudatosan és tervezetten fejlesszék vállalkozásukat, hogy tartós üzleti eredményeket érjenek el. 2013 óta tartok ÉVTERVEZŐ workshopokat, ahol vállalkozóknak segítek összeállítani éves stratégiai terveket. Ez a naptár azt a célt szolgálja, hogy segítse a vállalkozókat abban, hogy egész évben fókuszáltan tudják vezetni a vállalkozásukat. A kivételes eredményekhez szükséges, hogy célirányosan haladjanak a vállalkozások, ez pedig csak úgy lehetséges, ha a nagy célból kiindulva megtervezzük a negyedéveket, a hónapokat, a heteket és ezeket vissza is ellenőrizzük. Azonban ehhez még tudás és motiváció is kell. Ez a naptár pontosan ezt tudja nyújtani a használóinak.

Sánta Csaba

üzleti modell építő, vállalkozásfejlesztő
a Megvalósítási Mentor Program megalkotója

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Mindent elkövettem azért, hogy kellő motivációt találj egész évre ebben a naptárban. Ha átlapozva úgy érzed, hogy ez mégsem neked való, küldd vissza és én visszafizetem számodra a teljes árát.

Ha már elkezdted használni és beleírtál, abban az esetben ezt a garanciát elveszíted.

Megrendelés

Ha tetszett, like-old és oszd meg másokkal: